četvrtak 06 maj 2021

Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja

Poštovani, 

CME MEDICAL UPGRADE - Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja" organizuje  Međunarodnu školu medicinskog istraživanja i pisanja,

08. i 09. maja/svibnja 2021. godine, Hotel Holiday, Kongresni centar, Sarajevo.

 AFIŠA         

 Organizator škole je CME MEDICAL UPGRADE - Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja" ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ).

Cilj škole je na zanimljiv i interaktivan način upoznati učesnike s najvažnijim informacijama vezanim za planiranjem istraživanja, pisanje i objavljivanje  stručnih radova i originalnih naučnih članaka u indeksiranim časopisima (časopisima sa impakt faktorom). Znanje i vještine u istraživanju i pisanju učesnicima Škole prenose izuzetni stručnjaci u toj oblasti.

Renomirana voditeljica Škole prof.dr Livia Puljak, i predavači svrstavaju ovu Školu među značajne stručne skupove u Bosni i Hercegovini i Regiji.

Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja namijenjena je doktorima medicine, svih subspecijalizacija i specijalizacija, kao i specijalizantima te doktorima stomatologije, magistrima farmacije i doktorima veterinarske medicine, te studentima medicine i stomatologije, zdravstvenih fakulteta i visokih zdravstvenih škola.

 

 

CME Medical Upgrade

Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja"

Maka Dizdara C1 LB 13/B, 75 000 Tuzla

Predsjednik: Prof.dr Samir Delibegović

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.