subota 04 dec 2021

II Međunarodni kongres "Kvalitet života pacijenata i zdravstvenih profesionalaca u sistemu zdravstvene zaštite

Poštovani/a,

 Pozivamo Vas da uzmete učešće i prijavite rad za predstojeći II Međunarodni kongres "Kvalitet života pacijenata i zdravstvenih profesionalaca u sistemu zdravstvene zaštite", koji će se održati od 20. do 23. oktobra 2021. godine u u Hotelu Petrus, Paraćin, Srbija, u organizaciji Udruženja zdravstvenih profesionalaca Srbije - UZPS.

 Prijavu rada-apstrakta možete izvršiti slanjem istog na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . Novi rok za dostavu apstrakata je 1. jul 2021. godine. Uputstvo za pisanje apstrakta, kao i druge informacije o Kongresu možete naći u Prvom obaveštenju, datom u prilogu ili na web stranici Udruženja http://www.uzps.rs/.

Kongres će biti akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Republike Srbije. Informacije o bodovanju Kongresa biće naknadno objavljene.

Kotizacija za učešće na Kongresu iznosi 6.000,00 din / 55€ i uključuje: koktel dobrodošlice, kafe pauze, svečanu večeru, akreditaciju i prisustvo predavanjima, materijale Kongresa i sertifikat o učešću.

 

PRVA OBAVIJEST

Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja

Poštovani, 

CME MEDICAL UPGRADE - Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja" organizuje  Međunarodnu školu medicinskog istraživanja i pisanja,

08. i 09. maja/svibnja 2021. godine, Hotel Holiday, Kongresni centar, Sarajevo.

 AFIŠA         

 Organizator škole je CME MEDICAL UPGRADE - Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja" ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ).

Cilj škole je na zanimljiv i interaktivan način upoznati učesnike s najvažnijim informacijama vezanim za planiranjem istraživanja, pisanje i objavljivanje  stručnih radova i originalnih naučnih članaka u indeksiranim časopisima (časopisima sa impakt faktorom). Znanje i vještine u istraživanju i pisanju učesnicima Škole prenose izuzetni stručnjaci u toj oblasti.

Renomirana voditeljica Škole prof.dr Livia Puljak, i predavači svrstavaju ovu Školu među značajne stručne skupove u Bosni i Hercegovini i Regiji.

Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja namijenjena je doktorima medicine, svih subspecijalizacija i specijalizacija, kao i specijalizantima te doktorima stomatologije, magistrima farmacije i doktorima veterinarske medicine, te studentima medicine i stomatologije, zdravstvenih fakulteta i visokih zdravstvenih škola.

 

 

CME Medical Upgrade

Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja"

Maka Dizdara C1 LB 13/B, 75 000 Tuzla

Predsjednik: Prof.dr Samir Delibegović

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.